5 tanker om “Imens i Brandenburg…”

  1. Jeg synes, det var en fremragende serie.
    Vel trak de pinen under vandet langt, men jeg synes den kunne bære det. Man nåede ligesom at erkende, okay, Charlotte er død, det er sådan, det må være. Og så alligevel ikke… Yes! Men frem for alt rasende flotte billeder. Serien har været til lands, til (under)vands og i luften. Flyet i skyerne var også fantastisk og dramaet med fotografen halvvejs i afgrunden, man fik virkelig fornemmelsen af, hvordan det må have været at være i den sardindåse.
    En masse overraskelser til sidst, og de Indiana Jones-inspirerede scener på taget af toget er helt fint med mig. Det så fedt ud, da det eksploderede. Scenen med Greta på togperronen, hvor hun opdager dobbeltspillet, synes jeg, var meget stærk.

    Jeg ser, at DR vist har Babylon Berlin liggende indtil marts, så jeg skal højest sandsynligt se den igen i januar 🙂

  2. Vildt at I forventer logisk realisme af noget som allerede fra første øjeblik var et meget kulørt og karikeret take – ja, nærmest drømmesyn – på en fjern eksalteret tids Berlin. Mig, jeg blev (også) henført af sidste afsnit.

  3. De første 7 afsnit var suveræne. Sidste afsnit sætter desværre det hele over styr med tykke pointer, der er alt, alt for forudsigelige, Mænd der går upåvirket rundt oven på tog i fuld fart. Redning af en druknet efter 10-15 minutter under vand. My God – hvordan kan man gøre sådan noget. Det er jo ikke en amerikansk serie. Uha hvor skuffende. Skulle have stoppet efter 7. afsnit.

Skriv et svar