Langt fra den nye by

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-HH.jpg

I aften lukket koncert i en lille jysk provinsby, i morgen officiel start på efterårets komprimerede tour, der os bekendt ikke bærer noget navn. Vær sammen med Henrik Hall & Himmelstormerne her:

12.10: Musikcafeen, Århus
13.10: Pumpehuset, København
14.10: Forbrændingen, Albertslund
20.10: Stars, Vordingborg
03.11: Viften, Rødovre

10 tanker om “Langt fra den nye by”

 1. Også en fin koncert i Pumpehuset med en veloplagt Henrik Hall. Et par glemte tekstlinjer skal ikke skille os ad!

  Utvivlsomt kulturnattens bedste tilbud.

 2. Som Anders skriver var det en superaften, da vokallyden lige blev rettet til efter første nummer. Himmelstormerne er et fantastisk band og jeg tror aldrig, at jeg har hørt et musikpublikum så stille i 8000 som under Mikkel Damgaards fantastiske pianoudgang på “Den sidste terminal” I øvrigt var der blandt tilhørerne en hel del udøvende musikere, producere mv.

 3. Jeg beklager afbuddet overfor Lai og Hall – men kærestens fødselsdag er nu vigtigere! Imens I andre rockede rundt i Musikcafeen nød vi en god gang tapas på Forlæng & Baglæns i 8000 C. Måske noget for Henrik næste gang der skal serveres opskrifter på hjemmesiden?

 4. Glæd jer til den gode Hall.
  Det var en super aften i byernes lys!
  Ikke noget overraskende på set-listen men pyt med det!
  Særdeles tight og udover kanten!

 5. Ja – det var en rigtig fin koncert i Pumpehuset i foråret, men denne gang tager jeg HH og Himmelstormerne på hjemmebanen i aften i Århus.

 6. Jeg er på plads, når Hall indtager Pumpehuset i København. Laver han et ligeså godt show som i april, er der basis for en forrygende aften, hvilket kun udebliver hvis koncerten rammes af terror eller Thomas Helmig.

 7. Mig og frank ziyanak skal ud og se mr.Hall i morgen i Århus og vi glæder os.. Forresten Henrik Hall er manchester united fan, hvilket er jo er en selvfølge…

Skriv et svar