17 tanker om “Unmack i MySpace…”

 1. Godt at se dig på myspace.com også…. 🙂

  Synes det er en super måde at møde nye mennesker at kende på… Men denne side er nu også fremragende!

 2. Vil da godt lige, her på det rigtige websted, lave en lille reklame for DR2 Tema fra forleden. Du kan bl.a. se Unmack med hår – og klip fra plastik-rør-videoen med Kliché.

  Du kan se det her:

  http://www.dr.dk/odp/default.aspx?template=program&guid=751ACC22-9FCD-4220-8FE7-EFA9D79511BD&back=%2fodp%2fdefault.aspx%3ftemplate%3dprogramserie%26guid%3dA1F957AA-36FE-407F-A023-B754C3B4A045%26autoplay%3d1%26back%3ddefault.aspx%253ftemplate%253dprogrammer#

  (Undskyld linkets længde…til gengæld burde det fungere)

 3. ML1970: der er godt nok mange liste i, det har du ret i. Men jeg synes nu stadig at deres dybdegående temaer som oftest er på et meget fint niveau.
  Jeg kom måske også til at lyde mere kritisk overfor Gaffa end jeg egentlig ville – Gaffa er fint og jeg læser det hver måned, men det er jo mere en udvidet reklame for nye albums (i form af interviews og anmeldelser med aktuelle navne)

 4. Så fantastiske er de engelske tidsskrifter vel heller ikke – er det ikke bare endeløse Top 100 lister og nostalgi over hele linien efterhånden?

 5. Den nye bog af Jeppe Krogsgaard lyder da spændende men er konceptet ikke set før, bl.a. i Henrik Marstals interviewbog? Dog fint med fokus på de yngre sangskrivere (og så Jens som repræsentant for de “de gamle” haha – og undskyld Jens!)

  Hvis det stemmer som skrevet står at “Lydbilleder” skal oversættes må jeg sige at det ryster mig – det er da en ganske habil gennemgang af diverse kunstneres karrierer, men som værk betragtet er den da ikke mere værd end en stak gamle gaffa-blade. Engelsk musikjournalisme som man møder den i de mange fornemme månedsmagasiner fra UK er bare flere klasser over dét niveau.

 6. har selv tænkt på at få et myspace… men fatter seriøst ikke hvordan man gør.. kan sagtens oprette et, men bare mere.. design og alt det… forsøgte en gang.. og sad og stirrede tomt ind i skærmen derefter. folk troede jeg var et møbel der fulgte med pcen. så blank var jeg.

Skriv et svar