One trick pony

Cigarettes After Sex reproducerer på deres nye single ‘Crush’ igen lyden af en fortid der aldrig var. Har lidt ondt af et band der må leve i tung vished om, at ‘Keep On Loving You’, deres største musikalske øjeblik, blev skrevet for små 40 år siden af US-arenapudlerne REO Speedwagon. CAS kommer aldrig overgå deres egen cover af den sang, hvor valium-softness, luftspejling og hjertesmerte går op i den højere enhed. Den nye single her vil igen igen igen det samme trick, men træffer bare ikke tilnærmelsesvis sit mål så perfekt…

6 tanker om “One trick pony”

  1. Nu står der vel ikke noget i retningslinjerne for kommentarer om at enighed er en forudsætning. Ellers bliver der vist lige lovlig kraftig censur;-) Nå det er sagt kan det band nok ikke gøre det bedre end “keep on loving” coverversionen. Minder lidt om Mazzy Star tror jeg nok de hed:-)

  2. Touché, larsfred. 😉

    Men problemet er vel, CAS kom så forunderligt færdigudviklede, de næsten ikke kan komme videre nu. Mener, single-B-siden ‘Keep On Loving You’ er jo aldeles perfekt i stemning og dryppende valiummelankolsk skønhed. Det kan bare ikke gøres bedre.

  3. Jeg synes det klæder Cigarettes After Sex at lyde som de nu engang gør, og finder enigheden i kommentarerne næsten mere sønvdyssende end selve sangen….

  4. Gaffas anmeldelse af deres Northside koncert hed “den samme sang i 1½ time” :0).. og ovenstående nummer burde hedde zzzz. Versionen af Keep on loving you var fremragende, men man kan da ikke skrive al sin musik i fuldstændigt samme søvndyssende tempo…

Skriv et svar