Spot on!

2940_full.jpg
Foto: Lars Rune Jørgensen

Tak til alle jer som var med sent fredag foran Spot Festvalens Store Scene i Musikhuset. Vi kom først med aften til Århus, så nåede aldrig anden musik end et meget fint Rhonda Harris-set, før det var lydcheck, G+T-tid og så vores showtime. Koncerten var en fornøjelse for os. Der var såkaldte sidefills på scenen, så musikken flød massiv og høj hvor vi stod, en kæmpefordel for både op- og indlevelse. Her setlisten fra denne første aften i juni:

SATANS YNGEL
JEG HAR MISTET MERE
HOLLYWOOD
FREMMEDLEGIONÆR
KØBENHAVN I DINE ØJNE
FILM JEG HAR SET
HVEMSKULLEHAVETROET?
LOUISE SIGER
HAPPY ENDING
COKE LOVEBIRDS
+ + +
DER KOMMER EN MORGEN

Bagefter kun løftet stemning og Spot-socializing i rundbaren på SAS Radisson ved siden af musikhuset, før natten endte sent ude på Hotel Marselis, det eneste sted vi kunne få, nu en lægekongres havde sat sig tungt på samtlige værelser inde i City. Vi spiller ikke mere på den her side af sommer. Næste gang bliver til Beatday07-arrangementet på Charlottenlund Fort, medio-august. Og så kommer september, hvor vores egen Aftenland Express Tour Mk. II starter. Sætter køreplanen for de jobs op her meget snart, så det kan ses hvor I kan fange os. Til da…

5 tanker om “Spot on!”

  1. Men settet var helt klart for kort, der manglede mange perler, og som sagt tidligere (øhh tror jeg nok) kunne det være fedt at få Radio Kalundborg tilbage.

    Men det er jo en skøn tid, med ny GO! og opkommende turne – glæder mig allerede til Voxhall i september.

  2. “Det tager kun få sekunder at fucke sit ry” er den bedste analyse af lørdagens fodboldkamp. Iøvrigt en sætning som jeg sammen med min (ukendte) sidemand stående i forreste række til lørdagens spot-koncert blev enig om var en af moderne rock-lyriks mest mundrette og vel-turnerede sætninger.
    Spot-koncerten var en herlig slutoplevelse i rækken af andre koncerter af skiftende kvalitet. Og tak for opfordringen til at rejse sig op : “Man kan ikke sidde ned til en rockkoncert”. Koncerten stod op og det fungerede bedre.
    God sommer.

Skriv et svar