top-100 i Springsteen

Bruce Springsteen’s musik rimer som altid på hed sommervarme, så passende at det californske underholdningswebsite Uproxx i går har offentliggjort en lang og udfordrende liste, hvor kulturskribent Steven Hyden tager os igennem sit begrundede og rangerede bud på Springsteen’s 100 bedste sange. Listen som der linkes til lige her har iøvrigt en sang på sin førsteplads, som sikkert vil være overraskende for ikke så få, men som for denne side kun giver smuk, logisk mening. Enjoy!

PS – Lige her burde naturligt have været et stykke valgt musik, men vi tager lige nogle symbolske dage denne uge uden støtte til gribbene fra Google/YouTube.

5 tanker om “top-100 i Springsteen”

  1. Smukt take på en liste, men der er andre og mere graverende oversights, fx ingen The Price You Pay, en The River-æra heartland-perle

  2. en hel del af numrene jeg ikke kender, Springsteen har altid været for “amerikansk” i mine øjne, men det nummer ” the way” er uhyggeligt godt og fortjener bedre end at være gemt nummer efter et andet mere ligegyldigt, jeg ikke kan huske:-)

  3. Og dog er den fantastiske “the way”, som du selv har skrevet om herinde, ikke med… trist;-)

Skriv et svar