Stod ud over havets blå

0724383710225

Anders Brill, Kliché’s trommeslager og på den tid uofficiel dansk mester i det stive hvide beat, meldes død efter sygdom. Herfra tak for den store musik!

7 tanker om “Stod ud over havets blå”

  1. Anders Brill Gilberg – hvil i fred. Sammen med Voss, Torp, Hug og Valo skabte du det bedste musik der nogensinde nogensinde hørt i min by.

  2. 1888: Hvor har du evigt ret!! Tænkte netop på dine musikalske referencer da mit indlæg var eksekveret. Men med “egen stil” var jeg nok lige i et svagt sekund grebet af at de øvrige navne netop den aften i Forum var Malurt og Sneakers!!!

  3. 1888, originale i dansk sammenhæng kommer man vel ikke udenom. Og derudover er der temmelig mange af de bands, der dengang betegnedes som nyskabende og originale, der kunne nævner flere, hvis ikke alle, fra din liste som inspirationskilder. 😉

  4. En trist nyhed.

    RE: helt egen stil.

    Ingen tvivl om at Kliche stod bag noget af det bedste danske musik nogensinde, men med tiden er det også blevet mere og mere klart for mig hvor meget inspiration de har hentet fra Devo, Kraftwerk, Brian Eno/Roxy Music og Bowie. Det gør naturligvis ikke de to Kliche albums dårligere, men måske knap så originale og nyskabende?

  5. RIP Brill!!. Oplevede desværre kun Kliche en gang i Forum i begyndelsen af 80’erne. Kliche spillede ufatteligt højt ved den lejlighed og havde sin helt egen stil.

Skriv et svar