The National på Loppen

179727_10201369225253255_633241798_n

Fornem aften på Christiania med et af USA’s i særklasse bedste bands. Der var ukristeligt varmt på Loppen, der heldigvis havde rigelige mængder af bl.a. Paulaner på køl til de tørstende masser – vi var 450. Indvendinger mod den forventede triumf? Lidt færre ballads på setlisten havde klædt aftenen. For Matt Berninger er som forsanger også ret intens gribende når han skyder sig helt hysterisk af, og ikke blot forbliver hifi-dejlig kerne i den musik, Politiken’s Pernille Jensen har indfanget med ét ord: Lækkertrist. ‘Mistaken For Strangers’, ‘Anyone’s Ghost’ og ‘All The Wine’ var således savnet, men det får være en luksusbekymring.

4 tanker om “The National på Loppen”

  1. Men Forum ligger 10 minutters gang fra Berlin Bar på Gl. Kongevej, hvor der vel nærmest ikke findes den tyske øl man ikke kan bestille.

    Og The National er stadig The National, uanset hvor de sætter stikket i. Man skal bare ikke alt for lang væk fra front/scenen i Forum. For så bliver lyden derefter…

  2. En meget god ven, skulle jeg mene. The National i intime rammer og helaftens-Paulaner? Der gives værre ting i tilværelsen. Nuvel, det bliver en tur i Forum og sjasket nationalfadøl.

  3. Nej, den gik så heller ikke. Var en af mine gode venner, der havde haft 2 X dobbelt gevinst i Nationallotteriet og derfor havde en til salg.

    Skal i den forbindelse siges, der var meget snak under mange af de stille numre i aftes, hvilket også taler for, at mange billetter var gået til de forkerte/uinteresserede.

  4. Var det rædselsvisionerne om Det Tredje Riges genkomst, der alligevel udløste en billet i lotteriet?

Skriv et svar