FC Copenhagen dreaming

Tillykke til FC København med sejren over Ajax og den forjættede kvalifikation til Champions League – det var sgu’ imponerende! Få bitre stemmer af anden klubobservans har allerede ytret, at FCK i går udelukkende var heldige, men sådan er det vel desværre bare. Husker selv, hvordan man som menig repræsentant for Liverpool, for 15 måneder siden nærmest skulle undskylde over for visse indebrændte personer, at klubben gennem sejre over – hold fast – AS Monaco, Deportivo La Coruna, Olympiakos, Beyer Leverkusen, Juventus, Chelsea og AC Milan havde været så “heldig” at vinde Champions League – tænk engang! Og selv jer der kæmper med AGF, er sikkert også blevet skudt i Hummel-skoene, hvor tilsmilede I var med at klare 2-2-uafgjort i Thisted i søndags, på et udlignende mål til allerallersidst…?

Well, hos FCK-folkene ser man nu frem til den spændende CL-gruppelodtrækning kl 18 i Monaco i dag (som Viasat1 vistnok sender direkte). De 32 deltagende hold i årets turnering er delt op i 4 seedningslag, der skal trækkes ud til 8 grupper. Hvis vi leger med tanken om, hvordan FCK skal have størst chance for at gå videre til 1/8-finalerne efter nytår, synes en gruppe med Real Madrid, Lille og AEK nok “mest” overkommelig. Hvorimod en tilsvarende med Barcelona, Lyon og Benfica ligner den sværest tænkelige. Og så er der jo iøvrigt den mulighed, at FC København trækker……Liverpool, ren ønsketænkning herfra. Her er puljerne der trækkes fra:

Seedningsniveau 1:
AC Milan
Barcelona
Real Madrid
Internazionale
Liverpool
Arsenal
Manchester United
Valencia

Seedningsniveau 2:
Olympique Lyon
Porto
PSV Eindhoven
Bayern München
Chelsea
Roma
Celtic
Lille

Seedningsniveau 3:
Sporting Lisabon
Benfica
Bordeaux
Steaua Bucharest
Werder Bremen
Olympiakos
CSKA Moskva
AEK Athen

Seedningsniveau 4:
Anderlecht
Dynamo Kiev
Levski Sofia
Shakhtar Donetsk
Galatasaray
Hamburg SV
Spartak Moskva
FC København

9 tanker om “FC Copenhagen dreaming”

 1. mener det var Koschice eller noget i den stil Brøndby var mod.

  men god lodtrækning. Man.U, Celtic, Benfica. siger syv point ligger og gemmer sig her.

 2. Som inkarneret Brøndby fan var det ganske rigtigt en lidt svær kamp at komme igennem i går aftes. For det første håber man jo altid på det væreste for FuCK – hvilket jo selvfølgelig bunder i ren misundelse, selvom en dårlig taber vel egentlig er ok! For det andet endte man trods alt med et stort smil og helt overraskende sad man faktisk og glædede sig på Flemming Østergårds vegne, og syntes pludselig han var helt rar.

  Og hold kæft hvor var de heldige, men det var da også på tide, og over to kampe fuldt fortjent. Men hvorfor spillede Ajax ikke som de gjorde i første halvleg?????? Men flot var det, at det var lidt af en skalp, de fik på vejen til CL, selvom det nok kun er Sneijder, Staam og ham der Hentehaar-Damelaar, man vil kunne huske fra det her Ajax hold om et par år.

  Da vores Brøndby fik adgang til det forjættede land, var det vist blot et ungarsk hold, der startede med F? man skulle igennem. Og de skalpe Brøndby har klaret igennem tiden, blandt mange mange andre Schalke, Karlsruhe og yep LIVERPOOL, var dog trods alt kun i UEFA’en. Og selvom CL eventyret dengang startede fan-fuckin’-tastic mod Bayern München, blev det desværre hurtigt glemt efter fem ordentlige røvfulde.

  Så held og lykke skidderikker!

  Drengene sidder ovenpå og ser Simpsons på TV, konen er med ‘just 85.000 people standing in a field’ i Horsens, mens jeg hører den rigtige Simpson og håber, det hele blot er en bacille i mit blod, der gør, at jeg er nervøs over at Brøndby skal møde et baltisk hold på hjemmebane!?

 3. giv os – ja er FCK også, ja både FCK og Chelsea fan – chelsea og Barca. godt være Chelsea er mit hold i England, men FCK er holdet…. og jeg står side om side med mine medløver, uanset om Hr. Mourinho ligger vejen forbi Parken.
  så skal han bare ned med nakken.

  en gruppe med Barcelona, Chelsea, et hold fra 3 seding og FCK ville være fint for mig.
  nu er vi hvor vi skal være, så hvad der kommer herefter er jo bare fint. og tror da også selvom modstanderne skulle være Barca og Chelsea at der nok skulle ligge et par point og gemme sig…..

 4. 0-0 var et rent antiklimaks i forhold til de kampe jeg de senere år have set på Anfield.. 3-2 over Palace, Baros med 3 kasser og 5-0 over Blackburn, hvor selv Heskey scorede…Så jo jeg håber på et bedre resultat Jens:-)

  Og Pastor, vi må håbe de har brugt mange kræfter igår inden de bolchestribede gæster Mr.Burns parken på søndag, for AaB kan ikke have brugt nogle kræfter i pokalen igår med det pinlige resultat

 5. Jo mere, FCK får at lave i Champions League, jo mindre tid får de til at koncentrere sig om superligaen. Så tillykke til dem også fra mig.

 6. Ren ønsketænkning, ja Jens…Men hold op hvor ville det være herligt, hvis Liverpool gæstede Mr.Burns parken her i efteråret engang. Har forresten lige fået grøn lys mht billetter og overnatning til endnu et visit på Anefield Road i oktober til Villa kampen…

Skriv et svar