Joyride

Sæt champagnen på køl! I dag for præcis et år siden skød Joyride 05-touren sig afsted i Motorcity Silkeborg, det lange målrettede træk mod uafrystelig storhed og nye venner. Genkalder selv den koncert som en fifty-fifty cocktail af nervøsitet og lettelse. Ingen tvivl om vi er blevet så meget bedre siden, men allerede at stå derovre i Silkeborg og høre drengene spille Rocknroll-sangene ud i den jyske aften, var alt jeg længe havde drømt om – det føltes rigtigt. Ét år i dag!

13 tanker om “Joyride”

 1. Helmig lyder vel altid bedst og mest positiv når han står i sin teepee og tæller de penge han har plattet fra sine kolleger for at slippe fra sin sommerturné med skindet på næsen.

  Er der nogen her der næsten kan vente til hans nye plade på dansk kommer? Gudskelov for at 3+ nu har et alternativ til P3’s Sport og Dansk Musik, siger jeg bare.

 2. Det må være “her kommer vores sidste sang”.

  Gætter på Det Blå Lædersæt lyder bedøvende ens, uanset om byen han krejler musikalsk McSoulfood i så hedder Plastikstrup eller Dansktopkøbing.

 3. Sikke en crowdpleaser Simpson fik fyret af der. Næsten værre end Thomas Helmigs “Vi spiller altid bedst i (indsæt: den by man nu er i)”. Naturligvis ikke fordi jeg nogensinde har været til en TH-koncert, men han blev en gang konfronteret med det på TV.

  Jens, hvad er din bedste crowdpleaser?

 4. ..og i disse dage er det syv år siden, at det var den formentlig varmeste september nogensinde i Danmark – samtidig med Love Shop sendte “Min Indian Summer” på gaden på “Det løse liv”.

  Og nu er det indian summer igen…

 5. Uha er det et år siden – stort til lykke herfra. Husker dagen som en ret lang køretur fra det midsjællandske til det smukke smukke Silkeborg, hvor der var budt op til koncert. Det var jo bare starten til en stjernerække af koncerter -ikke mindst dobbeltkoncerterne med Mikael Simpson.

Skriv et svar