Ingen overraskelser her

De fik de første to hjørnespark i løbet af fem minutter, og efter en snes minutter var det første mål i hus. Resten ved vi godt. Men lad mig skrive lidt alligevel.

Jeg havde for længst opgivet håbet om at kunne få billet, så her til aften sad jeg foran fjernsynet. Kommentatorerne på 3+ er desværre en fornærmelse mod normaltbegavede mennesker som mig, så efter første halvleg cyklede jeg derfor over til Gammeltorv for at se 2. halvleg på storskærm. Jeg kom for sent af sted; spillet var allerede i gang og lysene fra Aalborg stadion var usædvanligt klare. En ambulance for fuld udrykning hastede over LImfjordsbroen, og jeg kunne se den dreje ned ad Kastetvej – i retning mod stadion. Et kort øjeblik troede jeg, at Den Portugisiske Skuespiller var snublet på grønsværen.

Jeg ankom til storskærm og Gammeltorv lige i rette tid til at se Berbatovs scoring. Det blev meget hurtigt for koldt og træls at stå i mængden; jeg cyklede hjem og nåede lige fem minutter i sofaen inden sidste scoring.

AaB var ikke pinlige – jeg havde frygtet, at de ville gå til opgaven med samme ærefrygt som en tv-journalist, der interviewer Pia Kjærsgaard eller hendes støttepartier. AaB spillede fornuftigt, vel egentlig så godt som de kunne under de givne omstændigheder. Men uanset hvad vi end måtte synes om dem, er Manchester United ganske enkelt klasser bedre end et hvilket som helst hold herhjemme. Længere er historien ikke.

3 tanker om “Ingen overraskelser her”

 1. TV3+ har kommentatorer, der udmærker sig ved at snakke løs om selvfølgeligheder. Dybsindige bemærkninger er der til gengæld aldrig.

  Det er korrekt at FCK vandt over United i 2006, men dette skal vel næppe være det primære sammenligningsgrundlag, når vi taler om succes i international klubfodbold.

 2. Sad også og krummede tæer indimellem, som da en af kommentatorerne mente at hvis bare Curth troede lidt mere på det, var alt velforvaret. Det efter en ganske udmærket afslutning et godt stykke udefra….
  Til gengæld ved jeg nu ikke om det er alle hold herhjemme der er klasser under United. Kan da tydeligt huske deres sidste optræden i Parken mod det daværende mesterhold. 🙂 Samme hold som AaB iøvrigt har tabt stort til i deres to seneste sammenstød.

 3. vil da gerne høre Pastoren give en mere uddybende kritik af Tv3’s kommentatorer.

  Bare om det er de samme ting jeg er ved at brække mig over…

  Den ting der irriterer mig er den alt for patriot glade rød hvide jubeloptimist stemning, der spredes ved europæiske opgør, uanset hvilken klub det er eller landsholdet. en ting er, at glæde sig til et opgør. det fair.
  Men føler for tit, der skrues op for forventninger man ikke kan tage seriøst nogen gange.

Skriv et svar