På landkortet

I dag (lørdag) er det 25 år siden Go! blev udsendt. Love Shop’s fjerde album var det første som fik skeptiske anmeldelser, det første der ikke blev prisnomineret, det første vores daværende pladeselskab umiddelbart ikke ville udsende. ‘Billedstøj i bagbutikken’, lød overskriften i Politiken, der sådan savnede popbandet fra de første plader. Vi selv vidste allerede dengang, de alle tog fejl, at den her samling sange og numre var Love Shop’s enkeltbillet til den fremtid, hvorfra det her lige nu bliver skrevet. Den gavmilde rehabilitering af Go! siden har jo også kun verificeret dette. Så hvem der har tre kvarter i morgen, sæt albummet på, skru op, enjoy! Stort tillykke med de 25, Go! – uden dig ingen evig ungdom!

4 tanker om “På landkortet”

  1. @Helge Albummet blev kun udgivet på cd i 1997. Det blev genudgivet på LP i 2017. Så en ny genudgivelse er næppe om hjørnet.

  2. Tillykke med jubilæet for dette mesterværk, hensætter mig til en varm sommer på kollegieværelset i i Århus (dog ikke havn) i 1997. PS: Kan passende benyttes som optakt til en fodboldkamp i aften 😉

  3. Der var også positive anmeldelser, fra bl.a. Ekstra Bladet:

    “Med ‘Go!’ har Love Shop – som ud over Unmack består af mundharpe-vituosen Henrik Hall og den diskrete, men dybt originale guitarist og melodimager, Hilmer Hassig – for fjerde gang i træk begået en langspiller, der stiller konkurrenternes ynkelighed i relief. Det er dansk, det er godt og det er først og fremmest pop med personlighed.”

Skriv et svar