Hungry like a wolf…

NYC-outsiderdarlings Yeah Yeah Yeahs er i dag tilbage efter (for) mange års fravær med et nyt album og en ny sound langt fra den bevidst støjende guitardrevne primal-energi, som var trioens udgangspunkt way back. Her Karen O & co. med en opdateret skarp og synth-ladet lys popmusik, som vel næppe findes ret meget mere opløftende i kaosåret 2022…

5 tanker om “Hungry like a wolf…”

  1. Hold nu kæft, hvor er det et fedt nummer! Tak for at dele, det var fløjet under min radar. Har streamet den nye det meste af dagen i går, og ja, den holder. “Into the wild with me, into the wild…”

  2. glæder mig at høre, at det nye album er både stærkere og mere klarsynet end Mosquito.
    Og ja, vinylpladen i gul ser laber ud…

  3. Langt, langt stærkere og mere klarsynet end Mosquito, kan nu meldes herfra. Og så ovenikøbet på den flotteste gule vinylplade man vel nogensinde har set.

  4. De flirtede jo allerede med synths på It’s Blitz! og Mosquito, nu har de tilsyneladende taget skridtet fuldt ud og blevet fullblown syntetiske, men det holder sgu fordi melodien er så pokkers smittende, og Karen O. så cool og velsyngende, omend man savner Nick Zinner’s guitarspil. Nå, vi må købe albummet og lytte til de resterende 6 numre. Jaaaa Jeps Jotak!

Skriv et svar